SLADOLED NA ČAK 18 PUNKTOVA

Galerija |Festival sladoleda u Njivicama nastavlja se večeras uz Mineu i pregršt sladolednih užitaka!

Idi na originalni članak

U organizaciji Turističke zajednice Općine Omišalj, sedmi Festival sladoleda jučer je otvorio svoja vrata, a posjetitelji su već prvog dana imali priliku uživati u širokom izboru sladoleda na čak 18 punktova, smještenih duž Ribarske obale, Lukobrana, vanjskih prostora Aminess Atea Camping resorta te na nekoliko lokacija unutar Aminess hotela.

Oglas

Festival je otvorio Neno Belan & Fiumensi, uz energičan nastup koji je dodatno ugrijao atmosferu i rasplesao publiku, a večeras na pozornicu stiže Minea!  

U centru Njivica smješteno je pet stiliziranih ice cream cornera u kojima se mogu kušati craft sladoledi pa tako posjetitelji mogu birati iz šarolike palete okusa koju nude Valle Losca, Ema ice cream, aRoma Gelato Experience, Pri suncu by Nina Šarić i Di Mare.

Sladoledoljupci mogu birati među maštovitim okusima poput voćnih ili čokoladnih craft sladoleda na štapiću, zatim gelata mango Alfonso, passion fruit i marakuja, a mogu se kušati i sladoledi od malina iz Gorskog kotara ili mandarine iz doline Neretve.

Festivalska atmosfera uvukla se u svaki kutak pa tako šećući živopisnim uličicama i uz obalni dio koji je prepun scenografskih elemenata, posjetitelji mogu u sladoledima uživati i kod brojnih ugostitelja koji su dio ovogodišnje slatke priče. Svoje sladolede tijekom cijelog dana nude Restoran Rivica, Bourbon, Stric, Vijon, Passage, Fontana i Fratelli, a svaki od ukupno 18 punktova nudi određeni proizvod po promotivnim cijenama, odnosno nižima od redovnih.

Aminess hotels & Resorts festivalu su se pridružili na čak šest svojih punktova, od čega valja izdvojiti 7 Seas Restaurant & Bar by Matija Bogdan gdje će nuditi handmade ice cream Frozzie.

Šareni photo corneri, ukrasi u obliku sladoleda u svim bojama i varijacijama preplavile su Njivice, a tijekom sljedećih šest dana slijedi programski sadržaj koji će razveseliti i male i velike. Svakog će se jutra u Kids Corneru by Aminess koji se smjestio u parku ispod Aminess Gaia Villa u jutarnjim satima održavati kreativne radionice i animacija, dok u večernjim satima slijedi Kids disco, uz nastup performera, mađioničara i umjetnika.

U večernjim satima slijede glazbeni nastupi, a nakon večerašnjeg Mineinog koncerta,  u danima koji slijede nastupit će grupa Venus, L’amour band, Infinity band, Grooversi i DJ Tommy. Uz bogat program, ukusne sladoledne delicije i zabavu za sve uzraste, Festival sladoleda u Njivicama pravi je raj za ljubitelje slatkih užitaka, a ovoj ljetnoj čaroliji posjetitelji se mogu pridružiti sve do nedjelje!

Exit mobile version