SPORT NA SVJEŽEM ZRAKU

Festival sportske rekreacije na Platku 2021.; Provjerite koje aktivnosti Vas čekaju ovaj vikend

Prošli je vikend na Platku obilježio početak nove ljetne sezone  Festivala sportske rekreacije Platak 2021, a bilo je itekako zanimljivo. Od “Jako male Fiumanke”, vježbanja, bicikliranja, disc golfa, pa sve do hodanja i planinarenja.

Možemo reći da je svatko došao na svoje. Podsjetimo, pod pokroviteljstvom Primorsko – goranske županije, u suradnji sa Zajednicom sportova PGŽ i Hrvatskim olimpijskim odborom, Savez sportske rekreacije „Sport za sve“ PGŽ, već sedmu godinu za redom organizirati Festival sportske rekreacije Primorsko – goranske županije.

Drugi vikend donosi zanimljiv i bogat program za kojeg vjerujemo da će na Platak privući brojne sudionike i promatrače, a sve počinje u subotu 12. lipnja s početkom u 10 sati kada započinje “Atletski dan na Platku”. U suradnji s Atletskim klubom Kvarner održat će se trening u prirodi za djecu predškolske dobi te trening u prirodi za djecu osnovnih škola. INA je glavni sponzor ovog zanimljivog događanja koje potiče djecu od najranije dobi da se aktivno bave sportom i brinu o svom zdravlju. Organizator poziva roditelje da se zajedno s djecom odazovu pozivu na Platak te da uživaju u prirodi, svježem zraku i aktivnostima koje su metodički osmišljene za podizanje funkcionalnih, motoričkih, somatskih i psihofizičkih sposobnosti sudionika. Program se izvodi uz stručno vodstvo trenera atletskog kluba Kvarner Rijeka, koji će odrediti grupe po dobi i mogućnosti sudionika.

VIDEO DANA:

Aktivnosti neće nedostajati ni narednog dana, u nedjelju 13. lipnja. S početkom u 10 sati održat će se “Sportsko rekreatvini program u prirodi” koji će svim zainteresiranima ponudit stolni tenis, badmintom, mini tenis, crossminton i druge sportsko – rekreativne igre. Vi se samo trebate pojaviti i uključiti. I uživati.

Naravno, organizator i dalje podsjeća na prilagođavanje epidemiološkim mjerama, te poziva svih na Platak. Jer, tamo je uvijek zanimljivo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari