FILODRAMMATICA: U nedjelju humanitarni koncert The Blondes acoustic duo uz goste iznenađenja

Organizator koncerta je Udruga Izlaz koja okuplja roditelje djece s poteškoćama u razvoju. Pridružit će se i Djed Božićnjak koji će uveseljavati najmlađe!

U nedjelju 11. prosinca s početkom u 18 sati u Filodrammatici će se održati humanitarni koncert Udruge Izlaz na kojem će nastupiti The Blondes acoustic duo uz goste iznenađenja. Humanitarni koncert su najavili Viktoria Mamula, predsjednica udruge Izlaz, Ivana Kovač Marenčić, tajnica udruge Izlaz; Denis Filipović, voditelj Filodrammatice, te The Blondes acoustic duo.

“Koristimo priliku podsjetiti da je Udruga Izlaz udruga za roditelje djece s poteškoćama u razvoju kojoj je cilj postati referentni centar. Za ovaj događaj humanitarnog karaktera odlučili smo se zbog blagdana koji stižu ali i zbog činjenice da smo se na ovakve aktivnosti i obvezali Statutom. Događaj je organiziran u sklopu projekta Zajedno smo Izlaz koji je upravo završio prvi ciklus od 10 predavanja i nastavljamo i dalje. Također smo u realizaciji vlastitog prostora, te se nadamo kako ćemo s novom godinom ući u vlastiti prostor, no kao i sve kod nas i to će biti iznenađenje. Koncert ce se održati u nedjelju 11. prosinca s početkom u 18 sati u Filodrammatici. Imamo i male goste iznenađenja, a nastupaju The Blondes acoustic duo koje se uvijek rado odazovu i podržavaju nas od samog početka. Ulaz iznosi 30 kn, a sav prihod ide Udruzi Izlaz za daljnji razvoj same udruge, nabave opreme, te kretanje u terapijski rad s djecom.” – istakla je Mamula.

izlaz_koncert

“Izrazita nam je čast i zadovoljstvo biti dio ove humanitarne akcije. Nije se bilo teško odazvati pozivu udruge Izlaz, osobito u ovo blagdansko vrijeme. Caffe bar Filodrammatica je vrlo rado ustupila svoj prostor. Događaj će se jako lijepo uklopiti u ova adventska zbivanja pogotovo uz našu novu zimsku ponudu toplih napitaka kao što su topli aperol spritz, razni grogovi ispunjeni okusom gina, ruma, cimeta i jabuke, te likera od viskija s okusom cimeta i đumbira. Uz sve navedeno pridružit će nam se i pravi Djed Božićnjak koji će uveseljavati najmlađe. Pozivamo sve ljude dobrog srca da nam se pridruže i da zajedno pomognemo najosjetljivijoj skupini a to su djeca.” rekao je Denis Filipović.

Za kraj The Blondes su u svom specifičnom duhu, iskočivši upravo sa snimanja svog novog spota, u Filodrammaticu pozvale sve ljude dobre volje da se odazovu događaju u što većem broju, gdje će svi zajedno pjevati i svirati, naglasivši kako je udruga Izlaz možda mala ali ima ogromno srce i pokretačku snagu te se rado odazivaju na poziv za akcije udruge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari