PRVO IZDANJE FESTIVALA

Fini zalogaji, glazba, stand up komičari… 1. Altroke Food Festival stiže u srce Novog Vinodolskog!

Pripremite se za nezaboravno gastronomsko iskustvo i bogat zabavni program na Altroke food festivalu

Topli proljetni dani pokucali su na vrata a bliži se i praznik rada, što znači da je pravo vrijeme za uživanje na otvorenom!

Novi Vinodolski će od 1. do 5. svibnja postati središte gastronomske street food ponude i dobre zabave, jer će se na Frankopanskom trgu smjestiti prvo izdanje Altroke food festivala.

Foto: TZ Grad Novi Vinodolski

Riječ je o festivalu koji stavlja naglasak na bogatu gastro ponudu te atraktivni glazbeni i zabavni program.

Urbani gastro koncept s petodnevnim glazbenim programom

Ime festivala prilagođeno je lokaciji na kojoj će se isti i održati. Kao i što sama riječ altroke znači, možete očekivati itekako dobar food festival.

Riječ je o urbanom gastro konceptu s petodnevnim glazbenim programom koji je prilagođen svim uzrastima. Posjetitelji street food festivala moći će uživati u raznovrsnim delicijama. Ljubitelji meksičkih specijaliteta imat će priliku kušati tacose, quesadille i burritose koje će vrijedno pripremati tim iz Marmota Taquerie, dok će ekipa s Meat&Eat food trucka nuditi mnogo zanimljivih, a istovremeno ukusnih kombinacija prezentiranih u street food formi.

Nakon slanih specijaliteta, posjetitelji će se moći zasladiti delicijama koje potpisuje dobro poznata Di Mare ekipa. Cijelu priču će zaokružiti ponuda s Thomas Henry trucka koja će posjetitelje oduševiti bogatom ponudom koktela i spritzeva.

Po prvi puta će se održati i Novi trail utrke

“Gastronomija je jedan od glavnih razloga za dolazak u destinaciju pa smo na tragu toga posjetiteljima odlučili pružiti gastro doživljaj koji će pamtiti. Osim gastro delicija posjetitelji će moći uživati i u zabavnom programu za sve uzraste. Odabrali smo upravo ovaj termin u kojem slavimo zaštitnike naše župe sv. Filipa i Jakova i u kojem želimo privući posjetitelje i produžiti sezonu zanimljivim sadržajem.

Osim food festivala, po prvi puta će se održati i Novi trail utrke čije su prijave u tijeku i gdje očekujemo veliki broj sudionika te smo za njih pripremili bogate nagrade, odličnu zabavu u sklopu food festivala te popratne programe. Najava sezone je jako dobra te se nadamo da ćemo događanjima na početku svibnja sadržajem zainteresirati posjetitelje i ujedno otvoriti sezonu događanja u Novom Vinodolskom!” – ističe Tena Peričić, direktorica TZ Novi Vinodolski.

Koncerti, stand up komičari, kreativne radionice za mališane…

Tijekom trajanja festivala neće nedostajati gastronomskog, zabavnog, ali ni sportskog programa. Za odlične glazbene ritmove pobrinut će se Gearbox i L’amour band, dok će za obilje smijeha biti zaduženi stand up komičari – Aleks Curać Šarić i Saša Turković.

Festival će sadržavati i brojne aktivnosti za mališane, ugostit će mađioničare, kreativnu radionicu za modeliranje balona i bojanje lica kao i gumeni grad u kojem najmlađi posebno uživaju.

Altroke food festival neće biti jedini motiv za dolazak u Novi Vinodolski, jer će se 4. svibnja od 9 do 15 sati održati i Novi trail utrka na 6 i 10,5 km i dječja utrka, koja će okupiti sve ljubitelje sportskih aktivnosti i za koju su prijave u tijeku.

S nestrpljenjem se očekuje prvo izdanje Altroke food festivala.

Sudeći prema bogatom programu i brojnim sadržajima, zabava je početkom svibnja zagarantirana!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari