NUGENTOV PARK NA TRSATU

Food Truck Festival vraća se u Rijeku! Ovogodišnji festival donosi i po mnogočemu zanimljiv novitet

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Prošlogodišnja hit ljetna manifestacija vraća se u Rijeku i to već krajem lipnja!

Nugentov park u okruženju Trsatske gradine i ove će godine ugostiti jedan od najpopularnijih street food koncepta – Food Truck Festival.

U hladovinu živopisnog parka dokotrljat će se šest food truckova i to od 24.06. do 16.07., a svoje će mjesto zauzeti i veliki stilizirani centralni šank te atraktivne chill zone.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Osim zanimljivih okusa i zagarantirane zabave, ovogodišnji festival donosi i po mnogočemu zanimljiv novitet – Capra garden, a o čemu se točno radi organizatori će otkriti uskoro. 

Protekle godine festival je posjetilo nevjerojatnih 35.000 posjetitelja, a drugo izdanje zasigurno će ponovno biti omiljeno okupljalište Riječanki i Riječana, ali i posjetitelja iz cijele regije.

Odlična zabava uz live glazbene nastupe, gostovanja renomiranih chefova te pub kvizovi obilježit će vruće ljetne večeri. Nugentov park pretvorit će se u omiljenu „chill zonu“, a posjetitelji će dobrodošlicu ljetu moći zaželjeti u festivalskom điru s najljepšim pogledom na Kvarnerski zaljev. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari