UKLJUČITE SE!

Forum mladih SDP Rijeke prikuplja potrepštine za riječke beskućnike, evo kako sudjelovati!

Ilustracija: Facebook

Imajući u vidu da se bliže blagdani i da dolaze hladni zimski dani, narednih tjedana Gradska organizacija Foruma mladih SDP Rijeke provodit će humanitarnu akciju kako bi pomogla našim socijalno najugroženijim sugrađanima.

Humanitarnom akcijom prikupljat će se donacije za prihvatilište za beskućnike Udruge Oaza.

Prihvatilištu je uvijek potrebno: donje rublje (gaćice, grudnjaci, potkošulje), čarape i higijenske potrepštine (sapuni, šamponi, kreme, boje za kosu, itd.).

Donacije će se prikupljati svakog petka od 18 do 20 sati (počevši od 27. studenoga, a zaključno s danom 18. prosinca 2020. godine) u prostorijama Gradske organizacije Foruma mladih SDP Rijeke na adresi Beli Kamik 5, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Sve donirane potrepštine mladi SDP-ovci odnijet će u prihvatilište za beskućnike udruge Oaza u ponedjeljak 21. prosinca 2020. godine.

Zainteresirane osobe koje ne znaju gdje se nalaze prostorije SDP-a ili nisu u mogućnosti donacije donijeti petkom mogu im se obratiti putem Facebook stranice FM SDP Rijeka ili putem elektronske pošte fmsdp.rijeka@gmail.com.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari