DONACIJA

‘FORZA ROBI’: Sportski novinar donirao 220 majica zagrebačkoj bolnici – KB Dubrava

Foto: Robert Ivanović

Praktički donedavno teško bolestan, riječki sportski novinar i veliki navijač HNK Rijeke Robert Ivanović na putu do potpunog ozdravljenja u mislima stoji uz one kojima je pomoć u ovome trenutku najviše potrebna, a to su upravo hrvatske bolnice.

Ponukan situacijom koja se događa u cijelom svijetu, ali i konstantnim apelima od strane zdravstvenih djelatnika, Robert Ivanović odlučio je donirati 220 bijelih, pamučnih majica koje su ostale od prošlogodišnje humanitarne akcije ”Forza Robi”.

Vjerujući da svaki pojedinac može svojim primjerom učiniti nešto za boljitak svih nas, Robi je nesebično uručio donaciju kao malenu, ali vrijednu pomoć i kao znak zahvale za sve ono što čine u ovom strašnom razdoblju.

Ovim putem želimo, zajedno s Robijem, zahvaliti svim zdravstvenim djelatnicima za nesebičnu brigu i konstantan rad koji obavljaju ne bi li sačuvali i spasili zdravlje svakoga od nas.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari