OCEANIA CRUISES

Galerija | FOTO: 1170 američkih turista danas je stiglo u Rijeku novim ‘Vista’ kruzerom!

Danas je riječki lukobran Molo Longo dočekao kruzer Vista pod zastavom Maršalovih otoka, koji je u Rijeku doveo 1170 turista, većinom američkih državljana. Ovaj impresivni brod, koji je star samo godinu dana, u vlasništvu je kompanije Oceania Cruises, a sa svojih 242 metra dužine, ugostio je i 788 članova posade.

Sezona kruzera u Rijeci započela je na najbolji mogući način, s nekoliko velikih kruzera koji su tijekom svibnja pristali u riječku Luku. Lučka uprava Rijeka izrazila je zadovoljstvo dosadašnjim rezultatima, a kapetan Rajko Jurman naglasio je da je ovo rekordna sezona s gotovo pedesetak dolazaka planiranih tijekom ljeta. Hrvoje Konfic, agent broda iz tvrtke Simmor Marine, istaknuo je da vlasnik broda nema nikakvih primjedbi na boravak u Rijeci. Tradicionalno, Turističke zajednice Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije organizirale su dobrodošlicu za goste ispred broda, uz glazbu i piće dobrodošlice.

Sezona kruzera nastavlja se već idući vikend, kada se očekuje dolazak još jednog velikog kruzera, Marella Explorer 2.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari