5. EXCLUSIVE AUTO MOTO SHOW: Još danas i sutra uz besplatan ulaz zavirite u svijet auto -moto noviteta!

Foto: Borna Ćuk

Radno vrijeme sajma je u subotu i nedjelju (6. i 7. svibnja) od 10 do 20 sati

Jedan od najznačajnijih događanja u auto – moto svijetu, riječki Exclusive Auto Moto Show predstavlja se posjetiteljima u svojem petom izdanju.

Već prvoga dana sajma Riječani su pokazali kako Exclusive Auto Moto Show uživa njihov interes. Na novoj lokaciji od ove godine, dvorani Centra Zamet i Trgu riječkih olimpijaca, 5. Exclusive Auto Moto Showa ponudio je ono najbolje od trenutne ponude auto kuća koje djeluju na našem području.

Kao i svih prethodnih godina, manifestacija je zadržala običaj besplatnog ulaza, kako bi što većem broju građana omogućili prezentaciju brojnih novih modela te atraktivnih trkaćih vozila koja susrećemo u rijetkim prilikama.

Posjetitelji dvorane Centra Zamet tako, do nedjelje imaju priliku vidjeti ponudu najznačajnijih auto kuća i čak 19 premijera. Također, od ove godine na sajmu se može vidjeti i ponuda lakih gospodarskih vozila koja je izložena na platou ispred same dvorane, odnosno na Trgu riječkih olimpijaca.

Treba naglasiti i kako je nakon uspješnih prošlogodišnjih izdanja 5. EAMS podržala i INA koja je zlatni pokrovitelj, a važnost ovakvog okupljanja poduzetnika iz auto – moto industrije, te bogate ponude za građanstvo prepoznao je i Grad Rijeka.

Radno vrijeme sajma je u subotu i nedjelju (6. i 7. svibnja) od 10 do 20 sati, a više možete vidjeti na Facebook stranici Exclusive Auto Moto Showa.

Foto. Borna Ćuk

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari