FOTO: AKCIJA „ZA SIGURAN KORAČIĆ“ Mališani iz Lovrana i Opatije naslikali vedra upozorenja vozačima

Članovi likovne radionice „Grad“ Društva „Naša djeca“ Opatija – ogranak Lovran u suradnji s Futura Trade-om Lovran u okviru projekta „Za siguran koračić“ odradili su danas akciju upozorenja vozačima na mališane u prometu.

djeca2
Na ogradu Dječjeg vrtića u Lovranu postavili su transparent kojim se upozorava i skreće pažnja vozača na djecu u prometu s krajnjim ciljem povećanja prometne sigurnosti djece u gradu.

djeca3
Također, oslikali su i pješački prijelaz s ciljem skretanja pažnje vozačima na djecu i njihovo pravo na siguran dolazak od kuće do škole i vrtića. Akciji su se pridružili i djeca iz Dječjeg vrtića Opatija – Lovran koji su prigodnim crtežima oslikali lovransku cestu.
Provedba akcije „Za siguran koračić“ započela je danas upravo oslikavanjem pješačkog prijelaza, a završava postavljanjem transparenata od Lovrana do Veprinca i Voloskog uoči samog početka školske godine.

djeca4
Transparenti se postavljaju u okviru projekta „Za siguran koračić“ od 2012. godine, a na opatijskom prostoru postavljaju ih članovi Društva „Naša djeca“ Opatija i Dječjeg gradskog vijeća Grada Opatije s ciljem povećanja prometne sigurnosti djece u gradu.

foto: facebook Dnd Opatija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja