ZAŠTO JE ZATVORENO?

Galerija | Ako već ne posluju, nisu li parkiralište u korona-krizi mogli ostaviti otvorenim?!

Foto: Čitatelj

Parkiralište Beretich već je neko vrijeme potpuno zatvoreno

No, kako su gradska parkirališta već više od tjedan dana besplatna odnosno potpuno otvorena, naš čitatelj postavlja pitanje: “Ako Parkiralište Beretich (u privatnom vlasništvu) već ne radi – odnosno ne naplaćuje parking – zašto barem nisu otvorili rampu da ljudi mogu parkirati vozila dok odu obaviti nužne poslove u centru grada?”.

Naš čitatelj dodaje da su gradska parkirališta u vršnim satima unatoč korona-krizi puna, i da bi površina ovog parkirališta dobro došla mnogim građanima za parkiranje vozila.

Podsjetimo, gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel 21. ožujka donio je odluku temeljem koje se za trajanja zabrane odvijanja javnog gradskog prijevoza na svim parkiralištima Rijeka plusa neće vršiti naplata.

Budući da dio građana i dalje mora dolaziti u središte grada zbog odlaska na posao, odlaska liječniku i slično, gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel donio je odluku temeljem koje se za trajanja zabrane odvijanja javnog gradskog prijevoza na svim parkiralištima Rijeka plusa neće vršiti naplata.

Foto: Parkiralište Gomila danas prijepodne (Riportal.hr)

Istu poslovnu odluku propustili su učiniti i u Parkiralištu Beretich, a nadamo se da će nam pojasniti i razloge za to.

Foto: Parkiralište Gomila danas prijepodne (Riportal.hr)
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari