BROJI ČAK 41 GODINU!

Video | BALINJERADA U OPATIJI: Atraktivnim revijalnim ‘spustom’ najavljeno spektakularno ljetno izdanje u lipnju!

Foto: Kanal Ri

Uzbudljiva, vesela i tradicionalna – sve je to i više od toga – Opatijska Balinjerada!

Iako se danas trebala održati ona prava velika, zbog svima znanih epidemioloških razloga jutros je upriličena tek simbolična, uz manje sudionika i gledatelja ali s puno emocija.

“Osjećaj je takov da san moral stavit kamiki va žep da ne odletin koliko san se napuhnul od uzbuđenja a evo stvarno pride taj adrenalin kada pride taj dan”, rekao je uoči današnje simbolične Balinerade pusni gradonačelnik Duško Jeličić Dule za Kanal Ri.

Više u VIDEOPRILOGU:

Novinarka: MIRJANA MAROHNIĆ
Snimatelj: IVAN BANOVIĆ

Ova se revijalna i nenajavljena Balinjerada održala kao najava one prave i velike koja će se ove godine održati u lipnju. To će biti njeno 39. izdanje, ali s nultom i jednom ljetnom neslužbeno broji čak 41 godinu.

Pusni gradonačelnik Duško Jeličić Dule koji ovu manifestaciju organizira već 39 godina, proglašen je doživotnim počasnim direktorom utrke Balinjerade.

Najavljen je i maškarani klapski maraton koji će se održati po trinaesti put i to 25. veljače u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji, donosi Kanal Ri.

Foto: Visit Opatija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari