Black Friday groznica u BigBox Outletu: Veliki popusti i u subotu i nedjelju!

Idi na originalni članak

Danas je na Krimeji otvoren BigBox Outlet što je u kombinaciji s Black Friday popustima izazvalo neviđenu navalu kupaca

Oglas

Relativno brzo ispražnjenje su sve police jer su svim ponuđenim prozivodima uz odlične outlet cijene pribrojam i Black Friday popust!

Međutim, i oni koji su danas zakasnili ili im je željeni proizvod izmakao “ispred nosa”, nemaju zašto žaliti: u Big Box Outletu tijekom večeri i noći police se ponovno pune a na snazi ostaju dodatni popusti na ionako povoljne outlet cijene te će svi koji to žele proizvode svojih omiljenih marki moći nabaviti i tijekom subote i nedjelje.

 

Podsjetimo,radno vrijeme BigBox Outleta koji s enalazi blizu Orijentovog igrališta na lako dostupnom mjestu u Kumičićevoj ulici 62A je ove subote od 09-22h i u nedjelju od 12-21 sat.

Iz ponude se izdvajaju neke od svjetski poznatih marki kao što su Bosch, Grundig, Tefal, Philips, Calvin Klein, Krups, Chicco, Severin i mnoge druge!

U BigBox Outletu također ćete pronaći sljedeće:

GAME ARENU – Prostor kreiran prema sceni iz popularne igrice „Resident Evil“ te će sadržavati gaming računala, laptope i komponente.

PRVI KAT je rezerviran za kućanski asortiman za kuhinju, fitness, čišćenje, kupaonicu, dječje igračke, rasvjetu, kućne ljubimce, deke, pokrivače, posteljine i art dekorom za vrt i kuću te mušku i žensku odjeću brandova poput Nike, Tom Tailor, Escada, Nebulus, Navigazione…

Također ćete pronaći kozmetiku, nakit, parfeme, proizvode za bebe i djecu te uredske i školske potrepštine.

Dio proizvoda možete kupiti i preko redizajniranog Webshop-a sa podrškom od 24h na dan!

Uza sve to, studenti i školarci ostvaruju posebna sniženja na određene dane putem kojih će imati priliku naoružati svoje obrazovanje boljim laptopima ili pak servisirati svoja računala ili mobitele!


(promo)

Exit mobile version