NOVI KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA?

“DA ŠTIMA GRAD” Jeste li danas primijetili ljude s ovim transparentom na Korzu?

Za sada nije službeno potvrđeno što bi točno trebao značiti ovaj natpis, no nije teško za pretpostaviti kako je riječ o marketinškoj kampanji za novog, petog kandidata za gradonačelnika Grada Rijeka na predstojećim lokalnim izborima

Mnoge Riječanke i Riječane danas je u centru grada, na Korzu ali i u nekim okolnim ulicama, iznenadila šetnja nekolicine ljudi s velikim transparentima koje su nosili na leđima.

Na transparentima je pisalo samo – “DA ŠTIMA GRAD”, iz čega se nije dalo puno iščitati, a možda se iščitava – sve!

Foto: Mateo Levak/Riportal

Za sada nije službeno potvrđeno što bi točno trebao značiti – odnosno koga označavati – ovaj natpis, no nije teško za pretpostaviti kako je riječ o marketinškoj kampanji za novog, petog kandidata za gradonačelnika Grada Rijeka na predstojećim lokalnim izborima.

Foto: Mateo Levak/Riportal

Nakon službeno potvrđenih kandidatura Marka Filipovića (SDP) trenutno riječkog dogradonačelnika, Marina Miletića (MOST) – odnedavno i potpredsjednika te stranke, Hrvoja Burića (BURA) te Katarine Peović iz Radničke fronte, čini se da Rijeka dobiva i (često zazivanog) petog kandidata za gradonačelnika Rijeke!

Naime, već dugo se u javnom prostoru, u komentarima (predizbornih) vijesti na Facebooku profilu Riportala ali i drugdje često ističe kako bi pored dosadašnja četiri službeno oglašena kandidata, Rijeci dobro došlo i jedno novo ime u utrci za gradonačelnika Rijeke.

Mi sa stopostotnom sigurnošću i naslućujemo tko će to biti, no ne želimo (na)rušiti ovu tajnovitu kampanju koja se odvija na Korzu. Vrlo brzo, ime petog kandidata za gradonačelnika Rijeke bit će i javno objavljeno!

Dotle, možete zaviriti i na službenu Facebook stranicu kampanje “DA ŠTIMA GRAD”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari