DANAS U AUTO CENTRU EMIL FREY Močo: „S ovim mogu i preko „grane“!“ Srećko: „Samo nemoj brzo!“

U novom salonu Emil Frey Auto centra na Vežici danas je izvršena primopredaja šest prepoznatljivih vozila Mercedes Benz i Smart (u bojama HNK Rijeka) na korištenje riječkom prvoligašu

„Kako je dobar! S ovim bi mogao i preko „grane“, zadovoljno je kontatirao Ivan Močinić opipavajući „puls“ Mercedes Benz i Smart vozila koja će odsada biti na dispoziciji HNK Rijeci, zahvaljujući suradnji riječkog prvoligaša i Auto centra Emil Frey, ovlaštenog trgovca Mercedes Benz i Smart vozila u Hrvatskoj.

Čuo je to sportski direktor riječkog prvoligaša Srećko Juričić, i zlu ne trebalo brzo dobacio Močotu uz znakoviti smiješak: „Samo nemoj brzo, uspori malo!“.

010

Podsjetimo, Hrvatski nogometni klub Rijeka i Emil Frey Auto Centar, ovlašteni trgovac Mercedes Benz i Smart vozila u Hrvatskoj, početkom godine u Dubaiju su sklopili ugovor o poslovnoj suradnji kojom su Mercedes Benz i Smart postala službena vozila riječkog prvoligaša. Riječ je o suradnji u kojoj će HNK Rijeka iduće dvije godine u svojem voznom parku koristiti šest Mercedesovih vozila.

020

Danas je u novom salonu Emil Frey Auto centra u Rijeci izvršena primopredaja šest prepoznatljivih vozila (u bojama HNK Rijeka), a radi se o dva vozila Mercedes-Benz C klase, po jedno vozilo Mercedes-Benz GLA i A klase te dva vozila Smart Fortwo.

021

Preuzimanju novih automobila prisustvovali su igrači Ivan Močinić, Mario Gavranović, Marko Vešović, trener Matjaž Kek, dopredsjednik Dean Šćulac i generalni direktor Vlado Čohar.

emil frey

Početak ugovora poklapa se i s otvorenjem salona Emil Frey Auto Centra u Rijeci na adresi Dr. Zdravka Kučića 38B, koji je započeo s radom 1. veljače 2016.

IMG_1877

Mercedes se kroz novi izložbeno prodajni salon Emil Frey Auto Centra tako na velika vrata vratio u Primorsko-goransku županiju koja je tradicionalno vezana uz trokraku zvijezdu.

IMG_1876

Upravo zato bila je prirodna suradnja HNK Rijeka i Emil Frey Auto Centar koji imaju slične ambicije, biti najbolji u svojem okruženju i pružiti svojim gledateljima, odnosno klijentima maksimalno zadovoljstvo.

Ujedno, Emil Frey poziva sve zainteresirane u novu poslovnicu na Vežici u subotu 25. lipnja 2016. na dan otvorenih vrata od 9 do 18 sati gdje će svi imati priliku testirati najnoviju generaciju E klase i ostale Mercedes-Benz modele iz ponude.

IMG_1862 IMG_1863

IMG_1868

IMG_1872

IMG_1881

IMG_1884

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari