Donedavno najderutnija Inina benzinska postaja uskoro otvara vrata. Potpuno je preuređena i osuvremenjena!

Foto: Riječanin

Inina benzinska postaja Čavle Cernik uskoro otvara vrata u posve novom, obnovljenom ruhu

Ništa nije ostalo od stare neugledne i zapuštene postaje osim – lokacije!

Svi koji se zapute autocestom prema Gornjem Jelenju ili u smjeru Platku moći se na ovoj benzinskoj postaji opskrbiti gorivom i drugim sitnicama, ali i okrijepiti u novoizgrađenom Fresh Corneru!

“Koncept Fresh Corner u jedinstvenom ambijentu kupcima nudi više vrsta bogatih i svježe pripremljenih sendviča i napitaka, kao i asortiman svježe pečenih pekarskih proizvoda, i nešto je što unatrag sada gotovo tri godine uvodimo u većinu naših benzinskih postaja”, ističu iz Ine.

Foto: Ilustracija (INA)

U Fresh Corneru na Cerniku putnici će se tako moći okrijepiti uz standardne sendviče i napitke ali i uz – kuhana jela!

Mnogim sadržajima obogaćeni prostor nakon rekonstrukcije nudi i dvije terase, otvorenu i natkrivenu te dječji park i igralište uz brojna označena parkirališna mjesta za posjetitelje i moderni sanitarni čvor.

Inače, u sklopu Ininog programa modernizacije maloprodajnih mjesta najavljena je rekonstrukcija još nekoliko maloprodajnih mjesta odnosno benzinskih postaja na području Primorsko-goranske županije, i to na lokacijama Rijeka – Škurinje, Rijeka – Čandekova i Rijeka – Kantrida sjever.

Radovi na rekonstrukciji započeli su još 1. listopada uz planirano okončanje do kraja proljeća. Nešto su se odužili, no ako je na vagi uz rok dovršenja bila i kvaliteta obavljenog posla, nećemo se žaliti.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari