GOURMET PRIČA ZA RIJEČKO SRCE „Humanitarni“ zalogaji brzo su planuli!

U sklopu prvog ovogodišnjeg izdanja Ri gastra, sezonski posvećenog šparogama, u predivnom ambijentu ispred HNK Ivana pl. Zajca, održana je još jedna humanitarna Gourmet priča

Dio ugostitelja koji sudjeluju u Ri gastro – Tjednu šparoga, okupilo se da ponudili delicije na temu šparoga, kao samo dio onoga što se u sljedećih tjedan dana može naći u restoranima i konobama Rijeke i okolice.

Zalogaji po cijeni od 10 kn ubrzo su planuli, a sav prihod od prodaje delicija namijenjen je akciji Humanitarne udruge „Riječko srce“ za odjel onkologije i hematologije Dječje bolnice Kantrida.

Gourmet priča je u potpunosti poklon riječkih ugostitelja i Udruge vinara Žlahtina koji su nesebično donirali svoje gastro kreacije, dok su Ri gastro ugostitelji koji nisu bili u mogućnosti sudjelovati u ovoj lijepoj priči pred Zajcom sredstva uplatili direktno na račun udruge „Riječko srce“.

Za glazbenu podlogu za vrijeme uživanja u slasnim zalogajima pobrinuo se Melanija Acoustic Trio, a nakon Gourmet priče večer je završila u riječkom kazalištu koncertom „Gloria“ u izvedbi orkestra, zbora i solista Opere HNK Ivana pl. Zajca.

Ri gastro – Tjedan šparoga traje do srijede 26. travnja, a sve ugostitelje koje u njemu sudjeluju i menije koje nude možete naći OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari