Gradilište i promet na Mlaki “dovedeni u red” nakon reakcije naših čitatelja!

Foto: Riportal.hr/M. Levak

Ubrzo nakon što smo prenijeli negodovanje naših čitatelja, promet blizu raskrižja na Mlaki je reguliran na puno bolji način

Građevinski radovi u Krešimirovoj ulici odmiču dobrim tempom, no pomak radova prema semaforu na Mlaki prouzročio je velike probleme vozačima početkom ovoga tjedna.

Više naših čitatelja javilo se u redakciju nezadovoljno postavljenom privremenom prometnom signalizacijom:

“Pomakom građevinskih strojeva i radnika prema semaforu na Mlaki blizu benzinske postaje, smanjila se i duljina jedine preostale trake za vozače koji iz smjera Krnjeva – nakon što prođu semafor – nailaze na prilično nejasnu situaciju na kolniku.
Traka za vožnju prema središtu grada – od semafora nadalje – jako je skraćena, i prenaglo i prilično nelogično tjera vozače ulijevo, zapravo prema nadolazećim vozilima iz suprotnog smjera.”, primijetili su neki naši čitatelji.

Vrlo brzo nakon našeg napisa, dotad manjkava prometna signalizacija nadopunjena je novim znakovima ali i fizičkom preprekom koja jasno dijeli prometne trake i upozorava vozače na pridržavanje pravilnog smjera kretanja vozila u odnosu na vozila iz suprotnog smjera.

I ne samo to, uz rub prometnice odnosno građevinskog iskopa napokon je postavljena i vidljiva, žičana ograda koja dijeli prometnicu od iskopa.

Sve se može kad se hoće!

Foto: Riportal.hr/M. Levak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari