Gradski vijećnici pridružili se humanitarnoj akciji “Kuglice dobrih želja”

Gradsko vijeće postavlja kuglice dobrih želja na bor

Humanitarna akcija i ove se godine, četvrtu godinu zaredom, održava uz suradnju i pod pokroviteljstvom Grada Rijeke

U pauzi sjednice Gradskog vijeća, riječki vijećnici na poziv predsjednika Gradskog vijeća Andreja Poropata pridružili su se humanitarnoj akciji “Kuglice dobrih želja” koja će se održati i u petak, 29. studenog.

S obzirom na to da je u srijedu jaka kiša omela cjelodnevno održavanje humanitarne akcije „Kuglice dobrih želja“, prema želji građana i u dogovoru s organizatorima, Udruga studenata biotehnologije (UsbRi), akcija se produžava na još jedan dan.

Tako će građani i u petak, od 10 do 20 sati, moći kuglicama sa svojim željama ukrasiti božićne jelke na Korzu i na Trgu Grivica, kao što su to danas, pored mnogih građana i gradskih vijećnika, učinili i gradski pročelnici, ravnatelji ustanova te direktori komunalnih i trgovačkih društava u gradskom (su)vlasništvu.

Ove godine pripremljeno je 1000 kuglica. Volonteri, studenti riječkog Sveučilišta, pomoći će svim zainteresiranima pri izradi kuglica za koje građani mogu dati donacije od 20 kn.

Sve prikupljene donacije ovogodišnje akcije namijenjene su kupnji specijalno prilagođenog kombi vozila (minibusa) za prijevoz osoba s invaliditetom te za pomoć Azilu za pse Društva za zaštitu životinja Rijeka.

Vijećnici okitili središnji gradski bor

Humanitarna akcija i ove se godine, četvrtu godinu zaredom, održava uz suradnju i pod pokroviteljstvom Grada Rijeke.

Foto: Grad Rijeka

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari