BOLJE SPRIJEČITI...

FOTO Graničnim policajcima u postaji Rupa donirani zaštitni viziri

Foto. Ilustracija

Ovom hvalevrijednom donacijom predstavnici Hrvatske zajednice tehničke kulture pokazali su da su prepoznali napore koje u svom radu ulažu policijski službenici da bi zaštitili zdravlje i sigurnost građana

Policijski službenici Postaje granične policije Rupa od predstavnika Hrvatske zajednice tehničke kulture Damira Donadića primili su donaciju od 30 komada zaštitnih vizira.

Riječ je o inicijativi izrade 3D modela zaštitnih vizira koju su volonterski pokrenuli članovi zajednice tehničke kulture. Zaštitne vizire su sami dizajnirali te su ih već donirali i djelatnicima drugih službi.

Na dobivenoj donaciji u ime djelatnika Postaje granične policije Rupa zahvalio se načelnik Neven Abramović, istaknuvši da će policijskim službenicima granične policije biti od velike koristi u obavljanju svakodnevnih zadaća koje su ovo vrijeme ugroženosti koronavirusom još složenije i opasnije za osobno zdravlje svakog djelatnika.

Donirane vizire djelatnici granične policije počeli su koristiti već danas, a o svojim iskustvima povratno će obavijestiti i Hrvatsku zajednicu tehničke kulture.

Ovom hvalevrijednom donacijom predstavnici Hrvatske zajednice tehničke kulture pokazali su da su prepoznali napore koje u svom radu ulažu policijski službenici da bi zaštitili zdravlje i sigurnost građana te još jednom potvrdili dobru suradnju i međusobno povjerenje između policije i građana.

FOTO: PU primorsko-goranska

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari