NEVRIJEME DONIJELO PROBLEME

Grom udario u ugostiteljski objekt na Zametu! Zbog jake kiše puno problema u prometu, šahte ugrožavaju vozila

Riportal/Problemi u prometu Rijeka i okolica

Kišno nevrijeme praćeno grmljavinom i munjama danas rano poslijepodne izaziva puno problema u prometu

Grom je udario u ugostiteljski objekt, kavanu na Zametu, javljaju nam čitatelji i članovi Facebook grupe Problemi u prometu Rijeka i okolica!

Na terenu su vatrogasci i policija. Zbog hitne intervencije ovih službi, u Zametskoj ulici se stvorila podulja kolona vozila i promet se odvija usporeno!

Foto: Facebook/H.C./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Također, zbog jake kiše i bujica oborinskih voda na nekim gradskim prometnicama došlo je do poplave na kolnicima (Zvonimirova ulica, od zgrade Novog lista do parka Mlaka!) ali i iskakanja šahti iz ležišta.

Jedan takav slučaj, i to jako opasan, bilježimo u Vukovarskoj ulici, odmah kod križanja s Ulicom Antona Barca, ispod trgovačkog centra, gdje jedna teška željezna šahta stoji izvrnuta, okomito u odnosu na svoje prirodno ležište.

Foto: Facebook/H.B./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Dosta ulica u gradu je poplavljeno oborinskim vodama, no mnoge će sigurno zanimati kakva je situacija u novoobnovljenoj Krešimirovoj ulici. Ona je izdržala prvi veći test jake kiše u “gradu koji teče”, i nema vode na novom kolniku!

No zbog gore opisanih situacija, sve vozače pozivamo na povećanu pažnju i oprezniju vožnju gradom i prigradom u ovim otežanim, kišnim uvjetima!

Upravo je iz Rijeke 2020 stigla i informacija kako je “zbog obilne kiše koja pada tijekom dana, došlo  do prodora vode u prostor Exporta na Delti, zbog čega će se Export do daljnjeg privremeno zatvoriti za posjetitelje”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja