NEVRIJEME DONIJELO PROBLEME

Grom udario u ugostiteljski objekt na Zametu! Zbog jake kiše puno problema u prometu, šahte ugrožavaju vozila

Idi na originalni članak
Riportal/Problemi u prometu Rijeka i okolica

Kišno nevrijeme praćeno grmljavinom i munjama danas rano poslijepodne izaziva puno problema u prometu

Oglas

Grom je udario u ugostiteljski objekt, kavanu na Zametu, javljaju nam čitatelji i članovi Facebook grupe Problemi u prometu Rijeka i okolica!

Na terenu su vatrogasci i policija. Zbog hitne intervencije ovih službi, u Zametskoj ulici se stvorila podulja kolona vozila i promet se odvija usporeno!

Foto: Facebook/H.C./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Također, zbog jake kiše i bujica oborinskih voda na nekim gradskim prometnicama došlo je do poplave na kolnicima (Zvonimirova ulica, od zgrade Novog lista do parka Mlaka!) ali i iskakanja šahti iz ležišta.

Jedan takav slučaj, i to jako opasan, bilježimo u Vukovarskoj ulici, odmah kod križanja s Ulicom Antona Barca, ispod trgovačkog centra, gdje jedna teška željezna šahta stoji izvrnuta, okomito u odnosu na svoje prirodno ležište.

Foto: Facebook/H.B./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Dosta ulica u gradu je poplavljeno oborinskim vodama, no mnoge će sigurno zanimati kakva je situacija u novoobnovljenoj Krešimirovoj ulici. Ona je izdržala prvi veći test jake kiše u “gradu koji teče”, i nema vode na novom kolniku!

No zbog gore opisanih situacija, sve vozače pozivamo na povećanu pažnju i oprezniju vožnju gradom i prigradom u ovim otežanim, kišnim uvjetima!

Upravo je iz Rijeke 2020 stigla i informacija kako je “zbog obilne kiše koja pada tijekom dana, došlo  do prodora vode u prostor Exporta na Delti, zbog čega će se Export do daljnjeg privremeno zatvoriti za posjetitelje”.

Exit mobile version