Hotelski lanac Sheraton zbog EPK dolazi u Rijeku – kupuje Bonaviju!

Ulaganje je vrijedno čak 10 milijuna eura!

Čini se kako se ono obećanje o ulaganjima iz zemlje i svijeta u Rijeku zbog velikog projekta Rijeka – Europska prijestolnica kulture napokon ostvaruje velikim koracima!

Naime, ekskluzivno smo saznali kako u Rijeku zbog projekta Rijeka EPK odnosno naraslih turističkih potencijala Rijeke stiže – slavni hotelski lanac Sheraton koji kupuje poznati riječki hotel Bonaviju!

Odmah po obavljenoj transakciji Sheraton će krenuti s obnovom u opremu i uređenje hotela vrijednu 10 milijuna eura ali ne samo to – ispod hotela će sagraditi i garažu s 5 etaža!

Jedna od najvećih novosti bit će i vanjski bazen na krovu objekta s kojega će gostima, dok se budu brčkali u toploj vodi, “pucati” prekrasan pogled na cijeli Kvarner!

Izgradit će se i unutarnji bazen te vrhunski welness -spa centar.

Sama transakcija trebala bi se otkriti široj javnosti sljedećih dana a ubrzo potom i potpisati kupoprodajni ugovor. Nakon toga kreću ubrzani radovi na uređenju koje treba zadovoljiti vrlo visoke Sheratonove standarde kako bi prvi gosti uoči otvaranja EPK 2020 mogli uživati u punom komforu i visokoj usluzi još jednog reprezentativnog objekta te visoko rangirane hotelske kuće koja desetljećima visoko kotira na ljestvicama najboljih hotelskih lanaca u svijetu.

Sada će se na toj ljestvici naći i ime Rijeke! No priča ima i svoj nastavak OVDJE!

Ovako će sve to izgledati nakon ulaganja u obnovu:

Prostori lobbya i recepcije dobit će novi izgled i funkcionalnosti.

U skladu s recentnim standardima dizajna branda Sheraton u potpunosti će se obnoviti i redizajnirati javni prostori, sobe i apartmani.

Hotel će tijekom čitave faze renovacije biti otvoren za sve goste te će se radovi izvoditi na način da ne ometaju goste koji će moći uživati u uvijek visokoj kvaliteti pružene usluge hotela.

Interijer hotela u potpunosti će biti usklađen s brand i dizajn standardima branda Sheratona globalnoj razini, no inspiriran lokalnim podnebljem i kulturom.

U projektima renoviranja u skladu sa svim standardima suvremene hotelske industrije te brand standardima za Sheraton sudjeluju vodeći dizajneri – to je u ovom slučaju Areen design studio iz Londona!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari