I to smo dočekali! Na Korzu “europska” skela prekrivena odgovarajuće oslikanom ceradom

Foto: Riportal.hr

Preuređenje trgovine mještovitom robom na Korzu odvija se iza skele ali i cerade postavljene po europskim pravilima koja zaklanja pogled na radove

Cerada zaklanja pogled na radove koji se odvijaju u prostoru nove riječke trgovine Muller Hrvatska. Uz to, cerada je oslikana motivima trgovine kako će ona uistinu izgledati nakon obnove odnosno preuređenja prostora!

Veliko je to osvježenje na Korzu ali i u odnosu na druga gradilišta u Rijeci gdje smo uglavnom suočeni s neujednačenim i neurednim izgledom skela koje su često oblijepljene i reklamama kojima tu nije mjesto.

Neke reklame su na skelama toliko dugo da Riječani odavno pomišljaju kako su skele i postavljene samo kako bi bili “držači” za jumbo plakate odnosno reklame. Najpoznatiji takav slučaj je zgrada HŽ-a čije pročelje gleda na Žabicu, a već godinama je mjesto na kojem se ističu golemi reklamni plakati.

Za ovaj iznenađujuće uredan izgled zgrade u kojoj će se otvoriti Muller trgovina zaslužan je ili izvođač radova ili možda i neka nova uredba Grada Rijeke. U trenutku pisanja ovoga teksta, večeras, još nismo mogli dobiti odgovor na to pitanje, no bilo kako bilo – željeli bi da sve građevinske skele u gradu izgledaju ovako uredno i prikazuju, prema europskim normama, sliku točno onakvog pročelja kakvo će biti nakon obnove!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari