IZBOR U TOWER CENTRU: Princ i princeza Riječkog karnevala su Thomas Velčić i Ema Sveško!

Petogodišnji Thomas Velčić i jedanaestogodišnja Ema Sveško bili su za nijansu raspjevaniji i rasplesaniji od drugih simpatičnih malih maškara

U riječkom Tower Centru u sklopu Riječkog karnevala u nedjelju predvečer održan je spektakularni Izbor princa i princeze Riječkog karnevala. Petogodišnji Thomas Velčić i jedanaestogodišnja Ema Sveško bili su za nijansu raspjevaniji i rasplesaniji od drugih simpatičnih malih maškara te su odnijeli laskave titule no radost će ionako ovih karnevalskih dana dijeliti sa svim drugim malim i velikim maškarama.

princ1

Izbor pod voditeljskom palicom Maria Battifiace i pod nadzorom karnevalskog Meštra Tonija i Kraljice Riječkog karnevala Sandre Ložnik Videčak protekao je u atmosferi veselja i smijeha, uz puno nadahnuth nastupa malih maškara koje su morale pokazati određene vještine kako bi zaslužile laskavu titulu princa i princeze.

princ2

Svi su se odlično zabavili, nasmijali i naigrali, pa se može reći da je ovo bio jedan od najveselijih izbora koje smo vidjeli!

Foto: facebook Riječki karneval

princ i princeza karnevala

princ4

princ5

princ3

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari