NA ODABRANIM LOKACIJAMA

Jeste li ih primijetili? Širom Rijeke nastavljena sadnja oleandera u okviru akcije Volim Rijeku

Turistička zajednica grada Rijeke i Grad Rijeke do sada su ozelenili javne površine sadnjom preko 1.400 sadnica oleandra

Turistička zajednica grada Rijeke i Grad Rijeka na odabranim i pogodnim lokacijama nastavili su saditi oleandre u sklopu projekta uljepšavanja Rijeke i uređenja zelenih javnih površina.

Ovih dana uz određene lokacije i prometnice zasadit će se 224 oleandara i time će se gradsko središte ukrasiti jednim od simbola Primorja i Mediterana.

Sadnice atraktivnog oleandra Papa Gambetta sade se uz prometnicu D-404, duž ulice Riva, iznad pothodnika u ulici Ivana Zajca (s obje strane) te iznad podvožnjaka u Krešimirovoj ulici.

Turistička zajednica grada Rijeke i Grad Rijeke do sada su ozelenili javne površine sadnjom preko 1.400 sadnica oleandra te će i u narednim godinama nastaviti akciju uljepšavanja ulaza u grad i centra grada u sklopu projekta „Volim Hrvatsku-Volim Rijeku“ akcijom „Više cvijeća, manje smeća“ biljem primjerenim mediteranskoj klimi i okružju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari