ZA VIKEND U PLANINU

Još jedan aktivan vikend na Platku; Veliki i mali uživali u šetnji, planinarenju, badmintonu…

I ovog vikenda na Festivalu sportske rekreacije Platak 2021., bilo je dinamično i zanimljivo. Subota je protekla aktivno kroz tri atraktivna programa, od kojih je svaki privukao dio sudionika. Program “Roditelji i djeca u prirodi” ponudio je kretanje u prirodi rutom Platak – Radeševo – Platak, a dobro pripremljenim sudionicima nije smetala visoka temperatura zraka već su uživali u 2,5 satnom pohodu.

Paralelno s kolonom hodača, krenule su i promocije crossmintona te ekskluzivna promocija “Air Badmintona” – nove svjetski popularne sportske discipline koja je, prilagođena vanjskim uvjetima, „izašla iz dvorana“ i postala svjetski hit. Badminton, kao izuzetno popularan sport tako je dobio i svoju “produženu ruku” koja će zasigurno povećati broj igrača, kako rekreativnih tako i profesionalnih. U suradnji sa Hrvatskim badminton savezom Festival sportske rekreacije Platak tako je ponudio ekskluzivu na ovim prostorima.

I u nedjeljne aktivnosti koje je organizator pripremio u suradnji sa KŠR Gorovo i Decathlonom, uključili su se brojni sudionici. Za naredni vikend organizator najavljuje planinrenje u subotu te streličarstvo i sportsko – rekreativne igre u Decathlon zoni u nedjelju. Opet puno razloga za doći na Platak.

Podsjetimo, pod pokroviteljstvom Primorsko – goranske županije, u suradnji sa Zajednicom sportova PGŽ i Hrvatskim olimpijskim odborom, Savez sportske rekreacije “Sport za sve” PGŽ, već sedmu godinu za redom organizira Festival sportske rekreacije Primorsko – goranske županije, a program se održava tijekom cijelog ljeta.

VIDEO DANA:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari