JUNACI DANA: U pekari Arena na Turniću sav kruh po 2 kune – kupci zadovoljni, vlasnik presretan!

Idi na originalni članak
Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

“Svi nam se zahvaljuju na akciji odnosno trodnevnom popustu na sve vrste kruha”, rekao nam je Flamur Qenaj, sin vlasnika pekare Arena na Turniću

Oglas

Više u VIDEOPRILOGU:

Riječki pekar Lulezim Qenaj u svojoj je pekari Arena na Turniću na tri dana snizio cijene svih vrsta kruha na dvije kune.

TURNIĆ U Pekari Arena sav kruh po 2 kune – od danas do Sv. Tri kralja!

Kada se zna da se uobičajene cijene najtraženijih vrsta kruha kreću od 8-10 kuna, može se zaključiti kako je riječ o znatnom sniženju što će se sigurno osjetiti na poslovanju pekare.

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

No kako je sam vlasnik pekare Lulezim Qenaj objasnio medijima, izbor je bio – ili prigodno, povodom ulaska u novu kalendarsku i poslovnu godinu tiskati letke – ili “počastiti” kupce akcijom “sav kruh tijekom tri dana po cijeni od dvije kune”. Na zadovoljstvo kupaca, u pekari su se odlučili na ovu drugu varijantu!

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Prilikom posjeta pekari danas smo uistinu svjedočili ozarenim licima kupaca od kojih su si mnogi priuštili probati i neke vrste kruha koje do sada možda i nisu imali prilike kušati.

“Promet nam se danas osjetno povećao, možda i do 40 posto, no nama to i nije toliko bitno koliko su nam dragi osmijesi na licima naših starih ali i novih kupaca”, rekao nam je vidno zadovoljni Flamur Qenaj, sin vlasnika pekare koji dodaje:

Osoblje pekare i sin vlasnika Denis Qenaj.
Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

“Svi su nam se danas zahvaljivali na akciji odnosno popustu na sve vrste krušnih proizvoda, a mnogi kupci poručili su nam kako se nadaju da će se i druge pekare u gradu, barem ponekad, ugledati na našu akciju. I nas su ohrabrili, naravno, na češće akcije poput ove”, zaključio je Flamur Qenaj.

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Podsjetimo, riječki pekar Lulezim Qenaj cijenu kruha snizio je u razdoblju 3. do 6. siječnja na samo dvije kune, uz obrazloženje:

“Poštovani kupci, nismo ove godine dijelili promotivni materijal, nego smo odlučili od 3. siječnja do 6. siječnja sniziti cijenu svih vrsta kruha na dvije kune. Tako smo vam odlučili poželjeti sretnu Novu godinu”.

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Željama kupaca da i mnogi drugi krenu s ovakvim akcijama pridružujemo se i mi s portala Riječanin!

Exit mobile version