KAKVO VESELJE! Osnovnoškolci iz Novog Vinodolskog i Krka posjetili kamp HNK Rijeka

Idi na originalni članak

 

Oglas

Sedamdesetak djece iz osnovnih škola iz Novog Vinodolskog i Krka u utorak su posjetili kamp HNK Rijeka. U pratnji profesora osnovnoškolci su razgledali kamp, dobili prigodne darove, te su imali jedinstvenu priliku pratiti trening prve momčadi Rijeke, dok su druga ekipa Rijeke i ekipe Škole nogometa odrađivali trening na preostalim igralištima u kampu.

Uporna riječka kiša nije pokvarila dojam i doživljaj najmlađima koji su u kamp stigli u dva autobusa Autoransa, partnera u projektu HNK Rijeka prijatelj djece, a kojega koriste momčadi Rijeke.

Djeca su tako dobila priliku osjetiti kako izgleda djelić svakodnevice profesionalnih nogometaša.

Naravno, najveće oduševljenje izazvali su prvotimci Rijeke. Djeca su skandirala “Močo, javi se”, a pljesak je uslijedio nakon što ih je pozdravio riječki prvotimac. Najmlađi su pokazali zavidno znanje nabrajajući sastav Rijeke, a posebne simpatije pokazali su i prema Anasu Sharbiniju, te treneru Matjažu Keku.

Po završetku treninga dobili su jedinstvenu priliku dočekati igrače u tunelu, te uhvatiti vrijedan autogram odnosno sliku sa svojim uzorima za koju će sigurno pronaći posebno mjesto. (hnk rijeka)

Exit mobile version