KAKVO VESELJE! Osnovnoškolci iz Novog Vinodolskog i Krka posjetili kamp HNK Rijeka

 

Sedamdesetak djece iz osnovnih škola iz Novog Vinodolskog i Krka u utorak su posjetili kamp HNK Rijeka. U pratnji profesora osnovnoškolci su razgledali kamp, dobili prigodne darove, te su imali jedinstvenu priliku pratiti trening prve momčadi Rijeke, dok su druga ekipa Rijeke i ekipe Škole nogometa odrađivali trening na preostalim igralištima u kampu.

Uporna riječka kiša nije pokvarila dojam i doživljaj najmlađima koji su u kamp stigli u dva autobusa Autoransa, partnera u projektu HNK Rijeka prijatelj djece, a kojega koriste momčadi Rijeke.

Djeca su tako dobila priliku osjetiti kako izgleda djelić svakodnevice profesionalnih nogometaša.

Naravno, najveće oduševljenje izazvali su prvotimci Rijeke. Djeca su skandirala “Močo, javi se”, a pljesak je uslijedio nakon što ih je pozdravio riječki prvotimac. Najmlađi su pokazali zavidno znanje nabrajajući sastav Rijeke, a posebne simpatije pokazali su i prema Anasu Sharbiniju, te treneru Matjažu Keku.

Po završetku treninga dobili su jedinstvenu priliku dočekati igrače u tunelu, te uhvatiti vrijedan autogram odnosno sliku sa svojim uzorima za koju će sigurno pronaći posebno mjesto. (hnk rijeka)

učenici9 učenici8 učenici7 učenici6 učenici5 učenici4 učenici3 učenici2 učenici1

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari