KATASTROFA! Strvine, smeće, kante tko zna čega… Sve završava u Rječini!

“Volim grad koji teče?”, pita se naš sugrađanin

“Niti 200 metara od Rječine, u strogo vodozaštitnoj zoni (slika 5 pokazuje poziciju) nalazi se odlagalište divljeg otpada s kojeg tko zna kakve otrovne supstance otiču u Rječinu”, javlja naš čitatelj R. Lučić i dodaje:

“Riječ je o šumskom lovačkom putu/šetnici iznad Kukuljana, a istim se može stići sve do Studene ili Viškova. Od ulaza na šumski put, u duljini od nekih 500 metara, s obje strane puta sve je pretvoreno u odlagalište divljeg otpada, što ilustriraju fotografije.

Osjeti se i miris strvine, tu su i razne kante nepoznatog sadržaja… Sve to tamo truli, raspada se, kisne i na kraju završi u Rječini koju potom pijemo…”, primjećuje naš čitatelj s velikom dozom gorčine uz nimalo blagu ocjenu počinitelja. “Koja smo mi stoka…!”.

Kako ne pomisliti upravo to kada se pogledaju over grozomorne fotografije. Nadamo se da će nadležni učiniti nešto da se ovo ilegalno odlagalište otpada sanira, a priroda vrati u svoje normalno stanje, bez “intervencija” ljudskih nametnika!

Foto. R. Lučić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari