“KORUPCIJA SVIMA!” U Rijeci za predsjedničku kandidaturu potpise skupljao Darko Juričan koji želi biti – Milan Bandić

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Na Jadranskom trgu u Rijeci potpise za predsjedničku kandidaturu skupljao predsjednicki kandidat Želim biti Milan Bandic – Dario Juričan

Juričan, inače filmski redatelj poznat i po filmu o Ivici Todoriću, proteklih mjeseci vodio je ustavnopravnu bitku zbog želje da ime promijeni u – Milan Bandić.

(VIDEO) Predsjednički kandidat Milan Bandić: ‘Želim da korupcija bude dostupna malom čovjeku’

“Kao što se u Međugorju vidjelicama javila Marija, tako je i meni Bog došao i rekao: Spasi Hrvatsku i postani Milan Bandić!’ Shvatio sam to kao neko svoje evanđeosko poslanje. I odlučio sam biti Isus Krist koji će spasiti Hrvatsku. Ali ne Isus Krist, povijesna ličnost, nego Isus Krist korupcije. Imam koruptivnu zadaću da Hrvatsku odvedem u budućnost”, kazao je Juručan u studiju RTL-a Zoranu Šprajcu.

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Hoće li Juričan, odnosno Želim biti Milan Bandic – Dario Juričan prikupiti dovoljno potpisa za kandidaturu, ostaje nam vidjeti do isteka roka za predaju potpisnih listi.

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL
Photo:Goran Kovacic/PIXSELL
Photo:Goran Kovacic/PIXSELL
Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari