Kostrena izabrala „Najljepšu božićnu priču“!

Jasminka Matrljan, 1. mjesto

Turistička zajednica Općine Kostrena dodijelila je nagrade najljepšim božićnim okućnicama Kostrene

Svečana dodjela nagrada održana je u petak,20. prosinca u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji. Cilj je potaknuti i podržati mještane koji svojim trudom i ukrašavanjem uljepšavaju Kostrenu te daju dodatnu vrijednost njezinom vizualnom identitetu i blagdanskom raspoloženju .

Jasminka Matrljan, 1. mjesto

Natječaj je započeo 2. prosinca, a prijave su se zaprimale do 18. prosinca 2019. godine. Nakon obilaska prijavljenih kandidata komisija je odabrala najljepše, što je bio težak zadatak zbog posebnosti svake od prijavljenih okućnica. Ocjenjivalo se cjelovito uređenje, opremljenost (detalji, kreativnost) i utjecaj na izgled ulice.

Nikolina Vranić Fućak 2. mjesto

Najljepšom božićnom okućnicom u Kostreni proglašena je ona Jasminke Matrljan, drugo mjesto pripalo je Nikolini Vranić Fućak, a treće mjesto zauzela je okućnica Sandre Bušljete.

Sandra Bušljeta 3. mjesto

U kategoriji najljepši okoliš poslovnog subjekta nagrada je pripala ugostiteljskom objektu “Mosquito bar”.

Mosquito bar

Komisija je odlučila dodijeliti i jednu posebnu nagradu i to Suzani Kukarić za kategoriju “Mala priča iz bajke”.

Suzana Kukarić posebna nagrada

Najbolje ocijenjene okućnice nagrađene su poklon bonovima koje mogu iskoristiti za božićnu dekoraciju kako bi obogatili svoju božićnu priču.

Nakon dodjele nagrada uslijedio je nastup Pjevačkog zbora mladih „Josip Kaplan“ koji je svojom izvedbom oduševio sve prisutne i uveo ih u ovo posebno blagdansko razdoblje.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari