Moto Mrazovi na Molo longu razveseliti djecu iz programa “Moje mjesto pod suncem”

Riječki bikeri su, tradicinalno kao i svake godine u prosincu, bili Moto Mrazovi. Ove godine odlučili su razveseliti djecu iz programa “Moje mjesto pod suncem”

“Moje mjesto pod suncem“ je program koji je osmišljen u suradnji dviju udruga, udruge „Centar za kulturu dijaloga“ i udruge „Šarolija“. Cilj programa je omogućiti socijalnu inkluziju roditelja i djece u dobi od 7-14 g., nižeg socioekonomskog statusa putem pružanja odgovarajuće podrške kako bi se proširile njihove mogućnosti i socijalni krug.

U sklopu programa za djecu se organiziraju besplatne instrukcije te aktivnosti slobodnog vremena (kreativna, kulinarska, glazbena, informatička i plesna radionica, šivanje te Put oko svijeta), izleti, odlasci u kino i na predstave.

Djeca su dočekala bikere na Molo Longu s veliki veseljem, a bikeri su im pripremili prigodne poklone. Djecu je dodatno razveselila prigoda da mogu sjediti na motorima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari