PROBLEMI ZA KD ČISTOĆU

“Muke” po smeću: Grad upozorava stanovnike na problem stvaranja ‘mini deponija’ po riječkim ulicama

Foto: Rijeka.hr

Koliko god se o neredu i smeću pričalo, ono se ne smanjuje. Svako malo neki novi deponij i instalacija. Prošlog je tjedna uočen deponij u Ulici Jože Gabrovšeka, a i na kraju  Ulice Martina Kontuša netko se “potrudio” posložiti izložbu namještaja uz kontejnere za odvoz kućnog smeća.

Ono je danas uklonjeno, ali kao što je to u prethodnom članku s istim problemom navedeno, sve to se naplaćuje iz našeg novčanika. https://www.rijeka.hr/crne-tocke-komunalnog-nereda-nastavak-drugi/

Na stvaranje komunalnog nereda  sad se počeo nadovezivati i problem pristupa kontejneru, jer parkirati što bliže kući se mora, po cijenu da ni građani, a ni Čistoća ne mogu do istih, zbog parkiranog vozila, pa ovoga jutra netko nije mogao baciti svoju vrećicu smeća zbog parkiranog automobila do kontejnera te ju je odložio na taj isti auto.

I nije problem u tome što on (ili ona) nisu stigli do kontejnera, već ni radnici Čistoće ga nisu mogli isprazniti, pa će krcati kontejner, a da ne kažemo i “mirisan” čekati  neki drugi dan za pražnjenje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari