MUP UPOZORAVA! Dio vozača se ne pridržava novog prometnog režima u Krešimirovoj ulici

S obzirom na uočena nepoštivanja prometne signalizacije i propisa, policijski službenici će pojačano nadzirati navedeno križanje u cilju osiguranja protočnosti i veće sigurnosti u prometu.

Iz MUP-a podsjećaju građane, posebice vozače kako je zbog izvođenja radova u Krešimirovoj ulici u Rijeci na snazi privremena regulacija prometa. Dio vozača ne pridržava se postavljene prometne signalizacije te prilikom kretanja Ulicom Nikole Tesle, skreće u zabranjenom smjeru ulijevo, odnosno u smjeru Žabice.

Navedeni smjer, odnosno skretanje iz Ulice Nikole Tesle ulijevo, dozvoljen je samo za vozila javnoga prijevoza. S obzirom na uočena nepoštivanja prometne signalizacije i propisa, policijski službenici će pojačano nadzirati navedeno križanje u cilju osiguranja protočnosti i veće sigurnosti u prometu.

Pozivaju se svi vozači na poštivanje prometne signalizacije i propisa kako na gore navedenim tako i svim ostalim prometnicama kojima se koriste.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari