Na Automotodromu Grobnik i ovoga vikenda gosti iz Italije, Slovenije, Srbije… Sve aktivnosti otkazuju – od sutra!?

Foto: Riportal.hr

Iako je velika većina manifestacija, javnih okupljanja, evenata…na riječkom području ali i šire otkazana već prije nekoliko dana, na Automotodromu Grobnik odlučili su i ovoga vikenda, od 13-15. ožujka,  upriličiti Track Day u organizaciji međunarodnog sportskog kluba CR Moto!

Na svojoj službenoj Facebook stranici, s Automotodroma Grobnik poručuju kako od ponedjeljka 16. ožujka do 1. travnja otkazuju sve zakazane utrke odnosno manifestacije, ali nije jasno zašto to nisu učinili i prije ovoga vikenda?!

A trenutno se na Grobniku na Track Dayu na natjecanju u organizaciji CR Moto nalaze sudionici i gosti iz Italije, Slovenije, Mađarske, Srbije…znači iz zemalja od kojih su neke proglasile najveći stupanj uzbune zbog pandemije koronavirusa!

Zaista neshvatljiv potez odgovornih s Automotodroma Grobnik, pogotovo što su na ovo upozoreni još u ponedjeljak, kada su iz Županijskog stožera za borbu protiv koronavirusa “dobili packe” zbog nepridržavanja preporuke Stožera da se otkažu sve aktivnosti koje uključuju goste iz inozemstva, a napose iz koronavirusom najugroženijih zemalja?!

Na Grobniku organizirali moto susret i ugrozili građane? “Došli su Talijani. To je neodgovorno!”

Objašnjenje ovog poteza potražili smo i od Automotodroma Grobnik, no danas se na telefonski kontakt-broj tajništva Automotodroma Grobnik nitko ne javlja. Upit o ovome uputili smo i e-mailom na istaknutu e-mail adresu tajništva Automotodroma Grobnik, a čim dobijemo njihov odgovor objavit ćemo ga na stranicama Riportala.

Reagiranje s Automotodroma Grobnik možete pročitati OVDJE.

Foto: Riportal.hr

Povezani VIDEO: