NA RUJEVICI OTVORENA TRIBINA: Mišković: Nova Kantrida će se graditi, Rijeka to može!

Pred ispunjenom zapadnom tribinom Stadiona HNK Rijeka u tijeku je otvorena tribina na kojoj čelništvo Kluba predstavlja strategiju razvoja HNK Rijeka u narednom razdoblju.

Predsjednik Uprave HNK Rijeka Damir Mišković i gradonačelnik Grada Rijeke Vojko Obersnel sa suradnicima stali su pred navijače spremni odgovoriti na sva pitanja prisutnih navijača, članova HNK Rijeke, a na ono najvažnije, pitanje izgradnje novog stadiona na Kantridi, odgovoreno je potvrdno odmah na početku tribine.

IMG_1653

Damir Mišković dobio je veliki pljesak na otvorenoj sceni za sve ono što je učinio za Klub u četiri godine, a ovacije je dobio i trener Matjaž Kek.

IMG_1663

Svaki član i pretplatnik HNK Rijeka, koji je u utorak pohodio Rujevicu, dobio je dokument “Rezultati poslovanja i strateški plan” u kojem je predstavljeno sve što je ostvareno u protekle četiri godine, od financijske analize, ulaganja, strategije samoodrživosti, te strategiju razvoja za iduće četiri godine.

– Ponosan sam što sam Riječanin, drže me emocije. Hvala svima. Drago mi je da smo svi vjerovali. Došli smo zbog nogometa i pomoći Rijeci. Zauzvrat ne tražimo ništa. Rijeka ne može ići naprijed ako nema potporu navijača. Nadam se da će ovaj, a i novi stadion biti premali za sve navijače, rekao je Mišković i tako odmah stao na kraj svim pitanjima oko gradnje Kantride, te je još nekoliko puta kroz večer ponovio da će se stadion graditi.

IMG_1654

– Ovo je klub svih nas i normalno je da naš rad podijelimo s vama. Cilj je davati potporu klubu bez obzira da li je prvi, drugi ili treći. Financijski smo stabilizirali klub, nikom nismo dužni, plaćamo sve zaposlene i dovodimo pojačanje i Rijeka je prepozanta kao brand u Hrvatskoj. Koji put je lakše doći do neke razine i bit će teže ostati na ovom nivou i ići dalje nego doći do ovdje. Volim izazov i vjerujem da ćemo ići prema naprijed i biti na takvom nivou da će nas mnogi gledati iza leđa. Puno toga dobrog napravljeno je proteklih godina i u Omladinskoj školi, vrijeme je da još dodatno poboljšamo kvalitetu i da u budućnosti imamo igrače za prvu momčad. Moram naglasiti da sva domaća sponzorstva idu Omladinskoj školi, rekao je Damir Mišković

Velike ovacije i skandiranje zaradio je trener Matjaž Kek.

– Hvala svima što ste došli u ovakvom broju i to je veliki kompliment za sve nas. Hvala ljudima koji su odgovorni za sve ovo i navijačima koji nas nose. Ja se ovom prilikom još jednom ispričavam zbog poraza u Koprivnici u Kupu Hrvatske, ali i to je sastavni dio posla. Mi ćemo napraviti sve da Rijeka bude u budućnosti još bolja jer to je cilj svih nas, rekao je Kek.

Naravno, nije se mogla zaobići važnost infrastrukture i brzina kojom je u rekordnom roku izgrađen kamp.

– Brojke su impresivne, hvala svim ljudima koji su sudjelovali u projektu. U komunikaciji je bilo jasno da ovakav projekt u ovako kratkom vremenu može se realizirati s ljudima koji su ovdje i srcem, a ne samo zbog posla. Zato hvala svima, rekao je dopredsjednik Dean Šćulac.

Prisutnima se obratio i direktor Vlado Čohar.

– Vrlo emotivno smo sve proživjeli u protekle četiri godine kada možda i nismo mogli vjerovati da je ovo sve moguće. U ime klupske logistike mogu obećati da ćemo se potrdutii da budemo kvalitetniji a gledajući sve ovo mogu reći da smo na dobrm putu, zaključio je Vlado Čohar.

  • Danas ste me napunili novom energijom i dali mi poticaj za dalje, bile su završne riječi Damira Miškovića, predsjednika HNK Rijeka, kojima je ispratio članove i pretplatnike kluba, njih oko dvije tisuće koji su prisustvovali Otvorenoj tribini na kojoj je riječki prvoligaš prvi u Hrvatskoj, ali i šire javno predstavio svoj rad otkrivši mnoge zanimljivije brojke iz svojeg četverogodišnjeg mandata od kada je Damir Mišković postao predsjednik kluba.

IMG_1649 IMG_1650 IMG_1651 IMG_1652 IMG_1653 IMG_1654 IMG_1655 IMG_1656 IMG_1657 IMG_1658 IMG_1659 IMG_1660 IMG_1661 IMG_1662

tribina11 tribina22 tribina33

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari