NAKON COOKIES BARA “BAŠKOTINIĆ”: Na Kastvu službeno otvoren mali pogon za proizvodnju domaćih kolača, keksa i torti

Idi na originalni članak

Vrijedni i kreativni slastičar s Kastva, Dean Krpan, nakon nedavno otvorenog Cookies bara u centru malog gradića, u kojem je odlučio spravljati domaće kolače po originalnim starinskim recepturama, nastavlja sa svojim slastičarskim ambicijama. Nedavno je otvoren pogon “Baškotinić” na adresi Donji Turki 7, na Kastvu u kojem će se moći naručivati fine domaće slastice. Radno vrijeme u kojem možete obaviti narudžbu je svaki dan osim nedjelje, od 7 do 13 sati.

Oglas

Ponukan vrlo dobrom posjećenošću svoga nedavno otvorenog “slatkog” objekta u kojeg Kastavke i Kastavci, stanovnici okolnih mjesta, ali i Riječani vrlo rado navrate na ukusne kolače, kekse i sendviče, Krpan je odlučio kolače i torte, koje on radi na svoj specifičan način ponuditi svim ljudima željnima ukusnih slastica.

U ponudi se nalaze razne vrste kolača, keksa i torti, a spomenuto će se moći naručivati i po osobnoj želji. Dean u duhovitom tonu poručuje kako radi torte za krstitke, pričesti, maturalne zabave, rođendane, svadbe, a napravio bi i za rastave, ako bi netko tražio.

Exit mobile version