Odlična čakavska komedija “Lutrija” otvorila Jesen u Kostreni!

Duhovita priča o dobitku na lutriji koji poremeti svakodnevni život jedne kostrenske obitelji, zabavila je i nasmijala publiku

Nova čakavska komedija „Lutrija“, u izvedbi Dramske kumpanije Katedre Čakavskog sabora Kostrena, otvorila je 18. Jesen u Kostreni i do posljednjeg mjesta ispunila Narodnu čitaonicu u Sv. Luciji, koja će u slijedećih mjesec i pol ugostiti još deset odličnih predstava.

Duhovita priča o dobitku na lutriji koji poremeti svakodnevni život jedne kostrenske obitelji zabavila je i nasmijala publiku, a zadovoljstvo reakcijom publike nisu krili ni glumci te autorica teksta Vesna Valenčić.

Režiju ove odlične amaterske predstave koja na humoran način progovara o različitim aspektima i problemima života u maloj sredini potpisuje Serđo Dlačić, a za glazbenu produkciju bio je zadužen Lado Bartoniček.

Već ove srijede, 25. rujna, kostrensku publiku očekuje stand up show „Boca istine“ za koji se ulaznice po cijeni od 50 kuna mogu kupiti putem sustava mojekarte.hr i na njihovim prodajnim mjestima te u KD Kostrena i u Narodnoj čitaonici sat vremena prije početka predstave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari