U HUMANITARNOM TONU

Održano je prvo Vau Vau lice Platka; Pogledajte kako je protekla zabava za ljubimce i vlasnike!

Održano je prvo Vau vau lice Platka. Nakon suradnje i suorganizacije Psećeg kutka na Platku, KRAS je sudjelovao u nekoliko aktivnosti Vau vau lica Platka. Svi posjetitelji dobili su KRAS-ov letak o pravima i obvezama vlasnika pasa te su se tako informirali i educirali sadašnji i budući vlasnici četveronožnih ljubimaca

U jutarnjim satima krenula je vođena planinarska tura – canihike – od Velikog doma na Platku kružnom stazom do Slemena i natrag. Po povratku sudionicima je organiziran i ručak, a za uspomenu su dobili majice s već poznatim šapicama KRAS-a.

VIDEO DANA:

U goste su došli i Monika, Hito i Brkica iz Skloništa za nezbrinute životinje Lič, za koje su se tijekom događaja skupljale donacije. Brkica je sudjelovala i o Obiteljskoj tražilici, a Moniku i Hita su posjetitelji prošetali i upoznali s Platkom.

Za najmlađe je organizirana čitaonica KRAS-ove edukativne slikovnice „Izgubljeni Flegi“ te izrada origami boomarka. Djeca su bila oduševljena, a najdraže im je bilo prepričati priču maskotu Platku.

Tijekom cijelog dana ljubimci i njihove vlasnici, ili oni koji će to tek postati slikali su se u fotokutku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari