PROBLEMI U PROMETU

Osječka ulica zatvorena za promet vozila u smjeru grada; Čisti se izlivena nafta

Sreenshot - Facebook video

Na Škurinjskoj cesti i Tibljaškoj cesti cijelo poslijepodne prometovalo se sa znatnim poteškoćama zbog nafte izlivene na kolnik

Danas, oko 16,15 sati na relaciji Osječka ulica –  preko kružnog toka –  Tibljaška cesta – Marinići – Pehlin došlo je do istjecanja veće količine nafte iz nepoznatog teretnog vozila. Ubrzo po dojavi na mjesto događaja stigla je policija, vatrogasci te djelatnici službi Ceste Rijeka i Rijeka tank koji su odmah pristupili sanaciji kolnika.

Foto: Facebook/I.P./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Zbog toga se ovim ulicama prometovalo sa znatnim poteškoćama, a čitatelji su nam dojavili i o prometnoj nesreći ali i padu pješaka koji nisu mogli održati ravnotežu na skliskoj podlozi.

Tekućina se izlila sve do Osječke ulice gdje su pripadnici hitnih službi danas sve do kasno poslijepodne otklanjali posljedice onečišćenja kolnika.

Policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka od 17 sati na navedenom području reguliraju promet.

Zbog ovog incidenta i čišćenja prometnica promet Osječkom ulicom prema središtu Rijeke bio je neko vrijeme u prekidu.

Iz policije su u međuvremenu odaslali priopćenje i apel građanima.

“Radi utvrđivanja relevantnih činjenica ovog događaja, molimo očevice koji raspolažu s više informacija da se jave u Postaju prometne policije Rijeka, na broj telefona 051/430 655, odnosno na e-mail: primorsko-goranska@policija.hr ili pprp.rijeka@mup.hr
Građanima unaprijed zahvaljujemo na pomoći.”, poručili su iz PU primorsko-goranske.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari