Otvoren prvi riječki integralni hotel “Molo Longo”

U Rijeci je službeno otvoren prvi integralni hotel naziva „Molo Longo“ koji s jednog mjesta, odnosno recepcije upravlja desecima soba i apartmana na kvarnerskom području

Riječ je o centraliziranom modelu funkcioniranja koji posjetiteljima pruža mogućnost odabira raznovrsnog smještaja na jednom mjestu, uz sve popratne sadržaje, a iznajmljivačima veću vidljivost pri traženju gostiju.

 

Svečanost otvorenja održala se u prostorijama hotela na adresi Trpimirova 1a, lokaciji na kojoj turisti mogu saznati detaljne informacije i obaviti sve potrebno prije nego se smjeste u neki od apartmana diljem Rijeke.

Događaju su, uz vlasnika Josipa Prskala, nazočili i zamjenik gradonačelnika Nikola Ivaniš, direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa, predstavnik Primorsko-goranske županije Mladen Brajan te mnogi ugledni gosti.

Prema riječima Josipa Prskala, hotel trenutno raspolaže s više od sto smještajnih jedinica te zapošljava dvadesetak ljudi, a može se pohvaliti visokom stopom popunjenosti kapaciteta, čime zasigurno donosi ovogodišnjim rekordnim brojkama riječkog turizma.

Usluga „Molo Longa“ temelji se na kvaliteti usluge i opremljenosti prostora kako smještaja u vlasništvu hotela, tako i onih u ostalim privatnim apartmanima kojima hotel upravlja.

Posebnost ovog poslovnog subjekta je ta što obavlja sve poslove koji se tiču apartmana i njihovih iznajmljivanja, od dizajniranja, održavanja i čišćenja prostora do bukiranja gostiju, pri čemu privatni iznajmljivači sav posao mogu prepustiti hotelu.

Također, „Molo Longo“ gostima osigurava doručak u partnerskom restoranu Gardens te im nudi pomoć pri snalaženju u Rijeci kroz pružanje korisnih i zanimljivih lokacija u gradu i uputa.

Informacije o apartmanima, lokacijama, bukiranju i pridruživanju u mrežu Molo longovih smještajnih kapaciteta možete saznati na web stranici hotela.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari