Otvoren prvi riječki integralni hotel “Molo Longo”

U Rijeci je službeno otvoren prvi integralni hotel naziva „Molo Longo“ koji s jednog mjesta, odnosno recepcije upravlja desecima soba i apartmana na kvarnerskom području

Riječ je o centraliziranom modelu funkcioniranja koji posjetiteljima pruža mogućnost odabira raznovrsnog smještaja na jednom mjestu, uz sve popratne sadržaje, a iznajmljivačima veću vidljivost pri traženju gostiju.

 

Svečanost otvorenja održala se u prostorijama hotela na adresi Trpimirova 1a, lokaciji na kojoj turisti mogu saznati detaljne informacije i obaviti sve potrebno prije nego se smjeste u neki od apartmana diljem Rijeke.

Događaju su, uz vlasnika Josipa Prskala, nazočili i zamjenik gradonačelnika Nikola Ivaniš, direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa, predstavnik Primorsko-goranske županije Mladen Brajan te mnogi ugledni gosti.

Prema riječima Josipa Prskala, hotel trenutno raspolaže s više od sto smještajnih jedinica te zapošljava dvadesetak ljudi, a može se pohvaliti visokom stopom popunjenosti kapaciteta, čime zasigurno donosi ovogodišnjim rekordnim brojkama riječkog turizma.

Usluga „Molo Longa“ temelji se na kvaliteti usluge i opremljenosti prostora kako smještaja u vlasništvu hotela, tako i onih u ostalim privatnim apartmanima kojima hotel upravlja.

Posebnost ovog poslovnog subjekta je ta što obavlja sve poslove koji se tiču apartmana i njihovih iznajmljivanja, od dizajniranja, održavanja i čišćenja prostora do bukiranja gostiju, pri čemu privatni iznajmljivači sav posao mogu prepustiti hotelu.

Također, „Molo Longo“ gostima osigurava doručak u partnerskom restoranu Gardens te im nudi pomoć pri snalaženju u Rijeci kroz pružanje korisnih i zanimljivih lokacija u gradu i uputa.

Informacije o apartmanima, lokacijama, bukiranju i pridruživanju u mrežu Molo longovih smještajnih kapaciteta možete saznati na web stranici hotela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari