Ovaj vikend održani “Dani otvorenih vrata EU fondova” na riječkom Korzu

U subotu je održana informativno-edukativna manifestacija naziva „Dani otvorenih vrata EU fondova“.

Riječ je o događaju koji se zbio pod organizacijom Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije s ciljem informiranja javnosti o mogućnostima i rezultatima korištenja Europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESI fondovi) u razdoblju 2014.-2020.

Ovom su prilikom građani u neposrednom kontaktu s predstavnicima institucija mogli saznati kako funkcioniraju mehanizmi prijava i realizacija europskih projekata kojima su nositelji Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija, Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja, Prirodoslovni muzej Rijeka, REA Kvarner, Aquatika Slatkovodni akvarij Karlovac i drugi, sve uz promotivne i informativne materijale, prigodni program i nagradne igre.

„Dana otvorenih vrata EU projekata“ održani su i u Zagrebu, Osijeku i Splitu, s nastojanjima Ministarstva prema učinkovitijoj apsorpciji sredstava, osiguravanju transparentnosti upravljanja, provedbi programa te predstavljanju primjera dobre prakse.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari