E-ROMOBILI

OVO (NI)JE RIJEKA! Boltovi e-romobili nova su meta vandala!?

Foto: Facebook/Rijeka-moj grad/E.E.G.

Početkom nove godine Rijeka je postala bogatija za još jednu uslugu koja svim građanima nudi moderan, alternativni način prijevoza; Radi se o Bolt električnim romobilima koje bilo tko može iznajmiti na raznim lokacijama postavljenim po gradu.

I dok brojni građani uživaju u novoj usluzi koja im znatno olakšava kretanje gradom, a mnogima ujedno i pruža drugačije, zabavnije iskustvo vožnje, ima i onih koji na dobre poslovne i ekološke ideje grada odgovaraju vandalizmom koja nije na čast ni Rijeci, a ni Riječanima.

Naime, danas su u poznatoj riječkoj Facebook grupi ”Rijeka-moj grad” osvanule sramotne fotografije Bolt romobila ”pospremljenih” u kontejneru, a jedan je nesretno završio i u – Rječini!

Foto: Facebook/Rijeka-moj grad/E.E.G.

”Zar je ovo slika Rijeke?”, ”Tužno i primitivno”, ”Naravno da ovo nije moglo dugo potrajati”…. samo su neki od komentara ogorčenih građana koji oštro osuđuju ovakvo ponašanje i zlouporabu tuđe, privatne imovine.

Nažalost, ovo je samo jedan u nizu od slučajeva vandalizma u našem gradu kojemu se, čini se, teško staje na put, a koji nikako ne priliči jednom europskom gradu kulture čije pokušaje modernizacije redovito ometaju upravo ovakvi događaji koji ujedno i šalju zaista sramotnu sliku o Gradu koji teče…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari