DRUGI VIKEND FESTIVALA

Galerija | Aktivan odmor na Platku: Pogledajte kako je protekao drugi vikend Festivala sportske rekreacije

Drugi vikend Festivala sportske rekreacije Platak 2021. donio je zanimljiv i bogat program koji je privukao brojne sudionike i promatrače, uz izuzetno lijepo vrijeme. Sve je počelo u subotu programom “Atletski dan na Platku”, a u suradnji s Atletskim klubom Kvarner.

Na treningu u prirodi za djecu predškolske dobi te za djecu osnovnih škola sudjelovao je veliki broj sudionika svih generacija te možemo reći da je Platak “disao punim plućima”. Program se izvodio uz stručno vodstvo trenera atletskog kluba Kvarner Rijeka, a dobre zabave i druženja nije nedostajalo.

U nedjelju se održao “Sportsko rekreatvini program u prirodi” koji je ponudio brojne sadržaje pa se tako moglo zaigrati badmintom, mini tenis i crossminton, a tu su bili i sportski poligoni za nogomet, hokej, streličarstvo. Pod pokroviteljstvom Primorsko – goranske županije, u suradnji sa Zajednicom sportova PGŽ i Hrvatskim olimpijskim odborom, Savez sportske rekreacije “Sport za sve” PGŽ, već sedmu godinu za redom organizira Festival sportske rekreacije Primorsko – goranske županije, a program se nastavlja već narednog vikenda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari