PAZI, IDE VLAK! U Rijeci parkiraš tako da ne smetaš pješacima, drugim vozilima i – vlakovima

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Otkako vlakovi češće prolaze kroz centar grada, zbog radova na željezničkom kolodvoru Brajdica (OVDJE), više posla imaju i komunalci zaduženi za premještanje vozila parkiranih na njegovu putu

A takvih u posljednje vrijeme ima podosta. Takva sudbina zadesila je i vlasnika ovog osobnog automobila ostavljenog na Rivi na način da željeznička kompozicija nije mogla proći Rivom pa su u pomoć pozvani komunalci s vozilom “pauk”.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Vozilo je premješteno za nekoliko sekundi a vlasnik će prilikom preuzimanja svoga vozila s deponija za premještena vozila morati izdvojiti lijepu svotu koju bi vjerojatno radije iskoristio za šoping u gradu ili nešto drugo.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Nije nam poznato je li vozač ovog automobila krivo procijenio udaljenost između vozila i pruge odnosno vlaka ili je jednostavno previdio činjenicu da ovuda prolaze i vlakovi, no možda ne bi bilo zgorega na još nekoliko mjesta postaviti table s upozorenjima vozačima kako je mjesto uz prugu potrebno ostaviti prohodnim zbog prolaska vlaka.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Jer, vjerojatno ima namjernika koji misle da su tračnice u središtu grada tek “ukras” iz nekih davno prošlih vremena i da je nemoguće da jedan moderan grad ima ovako riješen željeznički prometni pravac – kroz sam centar grada.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari