Petru Radakoviću nagrada za životno djelo HGK – Županijske komore Rijeka

Predsjednik Županijske komore Rijeka Vidoje Vujić s dobitnicima pleketa Zlatne kune

U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održana je godišnja svečanost dodjele nagrada i priznanja Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Rijeka

Dodjelu je organiziralo Gospodarsko vijeće Županijske komore Rijeka,uz suorganizaciju Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije, a okupio je predstavnike lokalnih i regionalnih vlasti, među kojima i zamjenika gradonačelnika Marka Filipovića, čelnike gospodarskih udruženja te vlasnike tvrtki sa sjedištem u našoj županiji.

Dobitnici plaketa Zlatne kune za 2017. godinu za poslovanje na području Primorsko-goranske županije su Brodogradilište Viktor Lenac d.d., Elcon Geraetebau d.o.o. te Log Adrian d.o.o.

Dobitnici posebnih nagrada Županijske komore Rijeka

Također, u sklopu svečanosti dodijeljene su i nagrade Županijske komore Rijeka u petnaest posebnih kategorija, kao i dvadeset jedno jubilarno priznanje tvrtkama koje ove godine obilježavaju okruglu godišnjicu postojanja.

Nagradu za životno djelo dobio je Petar Radaković, bivši predsjednik uprave Erste & Steiermärkische bank Rijeka.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views