PO MJERI PRAVOG MUŠKARCA: Rijeka dobila svoj prvi Gentlemen shop

Idi na originalni članak

Početkom listopada na adresi Žrtava fašizma2a otvoren je novouređeni lokal osmišljen upravo po mjeri muškarca

Oglas

U sklopu proslave 10. rođendana koncepta 4look, prvog hrvatskog lanca namijenjenog frizersko-kozmetičarskoj struci pod direktorskom palicom Damira Mateškovića, početkom listopada u obnovljenom prostoru na adresi Žrtava fašizma 2a svečano je otvoren prvi riječki 4look Men Gentlemen Shop (u podnaslovu: barber-outfit-tattoo lokal).

Riječ je o prvom projektu takve vrste u Hrvatskoj koji obuhvaća specijalizirani frizerski salon za muškarce te brijačnicu. U ponudi je i pomno selektirana ponuda profesionalne kozmetike za muškarce Kemon i Acca Kappa, showroom posebnih alkoholnih pića i unikatnih stilskih outfit detalja Volo Libera, te naposlijetku i studi za tetoviranje s popisom Nero Ink, Milan.

S otvaranja lokala…

4look franšiza započela je kao veleprodaja profesionalne frizerske kozmetike i opreme i zastupništvo nekoliko renomiranih brendova kao što su Kemon i Acca Kappa, a nihova misija i vizija oduvijek je bila unaprijeđenje frizerske struke. Tako je nastao i 4look Academy u okviru kojega su započeli s prvim stručnim edukacijama i usavršavanjima frizera, a 2014. godine otvorili su i specijaliziranu trgovinu 4look Store u sklopu koje nude širok asortiman prirodne kozmetike renomiranih talijanskih brendova.

Odnedavno, najnoviji član 4look obitelji postao je i 4look Men Gentlemen Shop, lifestyle koncept koji odgovara posljednjim trendovima tržišta i potrebi suvremenog muškarca da bude njegovan, uredan te stilski impresivan i jedinstven

Riječ je o prvom projektu takve vrste u Rijeci, ali i u Hrvatskoj uopće, koji obuhvaća čak tri segmenta: barber, outfit i tattoo. 4look Men Gentlemen Shop je proizišao iz ljubavi pokretača franšize prema životnom stilu koji podrazumijeva uglađenost, profinjenost i kvalitetu.

Pokretači franšize nisu htjeli biti samo još jedna brijačnica, već im je cilj bio ponuditi svojim klijentima cijeli jedan lifestyle koncept, način života koji će prepoznati, zavoljeti i uživati u njemu. U 4look Men Gentlemen Shopu klijenti mogu tako uživati u modernim i tradicionalnim šišanjima i brijanjima te uređivanju brade i brkova uz razne tretmane za koje se koristi samo najbolja profesionalna kozmetika. Dok uživaju u uređivanju, prepušteni stručnim rukama barbera i barberica, klijenti se mogu opustiti uz prestižne kapljice vrhunskih alkoholnih pića.

Osim usluga brijanja pripremili su i čitav niz modnih i stilskih detalja ručno proizvedenih u Italiji tako da prvi puta u Rijeci sada možete vidjeti i čitav niz modnih dodataka kao što su posebni novčanici, maske za mobitele, leptir mašne… koji su ručno ručno izrađeni od drva.

Možda i naprivlačniji segment 4look Men Gentlemen Shop-a čini tattoo studio by Nero Ink koji su pokrenuli u suradnji s uspješnom manekenkom i njihovom partnericom Kristinom Šalinović. U tatoo studiju klijenti u potpunosti mogu izraziti svoju osobnost tetovažama izrađenima po najvišim standardima struke!

Fotografije: facebook (Dragan perković LaVie photo studio)

Exit mobile version