PROMET NAIZMJENCE

Počeli radovi na Krčkom mostu, na prilazima mostu već se stvaraju kolone vozila

Foto: Facebook/Problemi u prometu Rijeka i okolica

Za promet je zatvorena prometna traka na velikom luku u smjeru otoka, a promet se odvija jednim trakom – naizmjence uz regulaciju semaforom

Od danas, 15.rujna, od 7 sati do 10. lipnja 2021. (osim do 20.prosinca 2020. do 11.siječnja 2021.) na Krčkom mostu (DC102) u smjeru otoka bit će zatvoren jedan prometni trak, a vozit će se naizmjence, uz privremenu regulaciju prometa (semaforima), trakom u smjeru kopna, obavijestili su javnost jučer iz Hrvatskih cesta.

Foto: Facebook/D.P./Problemi u prkmetu Rijeka i okolica

Očekivano, već danas nova regulacija prometa izazvala je čekanja i kolone vozila pred semaforima s obje strane mosta što je kod dijela vozača izaziva nervozu i ogorčenje zbog čekanja.

Radovi uključuju sanaciju kolničke konstrukcije i sanaciju pojedinih elemenata donjeg ustroja mosta.

Iako su iz HC-a najavili kako će se intervali prolaska vozila uz regulaciju semaforima prilagođavati u skladu s opterećenjem prometa, u Facebook grupi Problemi u prometu Rijeka i okolica članovi već od jutros izvještavaju o duljim kolonama vozila koja čekaju na prolaz mosta.

Investitori i izvođači radova mole vozače za strpljenje.

Foto: Facebook/V.F./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari